Alla inlägg under mars 2016

Av Anna - 21 mars 2016 17:32

 


Den jag skulle vilja träffa nu är min älskade mormor   


Imorgon är det 5 år sen hon gick bort och det är det värsta man kan vara med om att sitta på vak och se hur hon driver längre  och längre bort från oss. 

Min mormor var speciell men hon var min stöttepelare, hon var den jag kunde prata med, få råd av. Jag var det enda barnbarnet som stod henne närmast och brydde sig om henne. Hon hade 10 barnbarn (jag är inkluderad) men det var bara jag som var till henne dagligen innan jag flyttade ifrån min hemstad fast att hon hade 5 barnbarn som bodde i närheten.

Men saknaden är stor och jag kan känna den sorgen fortfarande. Ibland när jag är ute och går på kvällen så brukar jag "prata" med henne och det brukar kännas bättre för jag inbillar mig att hon finns här och lyssnar/ser mig och sina barnbarnsbarn.


Så imorgon blir det att tända ljus för mormor eftersom jag inte kan gå till graven och sätta blommor eller tända ett ljus   

Av Anna - 20 mars 2016 19:10

 


Mina rädslor


Jag har inte haft några rädslor överhuvudtaget innan jag fick barn men nu har jag återkomande tankar när jag går över en träbro "tänk om den skulle brista och vi hamnar i t ex vattnet" så jag försöker att undvika att gå på träbroar. Värst var när vi var i Karlslund och barnen ville luta sig mot räcket för att kolla i vattnet och jag tänkte bara hoppas räcket håller för annars måste jag hoppa i i det skitiga vattnet. Jag kan även få dem tankarna när jag är själv och går på en bro så det behöver inte när barnen är med.


En annan sak är stegar men det vet jag inte om det är rädsla men jag hatar att stå på stegar för höjden, jag är inte höjdrädd men jag har en väldigt stor respekt för höjder. Karuseller som går högt det är jag inte rädd för men just stegar. När man tänker efter så är det lite löjligt   

Av Anna - 19 mars 2016 14:20

 


Jag ska visst lägga ut en bild på mig och ge 10 fakta om mig.


1. Jag hatar att stå framför en kamera så bild på mig får ni inte + att jag vill vara privat här.

2. Älskar min familj   

3. Jobbar som barnskötare

4. Jag har en väldigt blandad humor

5. Har 2 barn som har generell språkstörning varav 1 av dem har den grava varianten

6. Jag är en kattmänniska

7. Jag har vart ihop med min sambo i snart 11 år.

8. Jag träffade sambon genom msn

9. Jag har varit mobbad genom hela skoltiden

10. Jag älskar att kolla på skräckfilmer


Ja då vet ni mer om mig :)


Ni är välkomna att "sno" denna lista för det har jag gjort   


Av Anna - 18 mars 2016 16:40

Hej


Nu får jag skämmas igen    Men jag vet inte vad jag ska skriva om eller vad ni vill veta om mitt liv. Sen har jag fullt upp med jobb då jag har fått ett vikariat på superbra förskola som jag får ta månad för månad.


På tisdag så är det 5 år sen min älskade mormor gick bort    Men jag har min tro att hon är på en bättre plats med sina älskade djur , syskon och föräldrar   


Idag har man varit hemma med en sjukling som hade 39,5 graders feber igår men idag är den nästan borta men sen drack han mycket vatten och sov 12 timmar i ett sträck.


Är det bara jag som tycker det är skönt att våren börjar komma? Hela denna vecka har vi varit ute jättemycket på jobbet t om ätit mellanmål ute   


Jag hoppas jag kommer skriva mer här....jag vet jag har lovat det innan men ska verkligen försöka   



Presentation


2 barnsmamma varav äldsta har generell språkstörning. Har ni frågor så ställ dem :)

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Translate

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Arkiv

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

Buzzador


Skapa flashcards